Vacatures

Wil jij bij ons komen werken?

Vind jij motivatie en de juiste instelling ook belangrijker dan ervaring of je opleidingsniveau? Dat komt dan goed uit, want dat vinden wij ook. Bij Full Sales Service zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die onder de juiste begeleiding boven zichzelf willen uitgroeien. Denk jij dat je het in je hebt om ons nieuwe verkoopkanon te worden? En ben je op zoek naar een baan waar je kan profiteren van een riante bonusstructuur en doorgroeimogelijkheden? Dan is de onderstaande functie wel wat voor jou. 

Heb je nog geen ervaring? Dat maakt bij Full Sales Service niet uit! Wij leiden graag mensen op. Wij ondersteunen je op alle vlakken en zorgen ervoor dat jij zorgeloos aan de slag kan gaan bij
Full Sales Service

Verdien op deze manieren

- Loondienst hierbij krijg je uurloon + bonus!

- Verloning hier krijg je per sale betaald. Zonder eigen kvk en boekhouder!

- ZZP hier krijg je per sale betaald en regel je alles zelf!

Bij Full Sales Service krijgt iedereen vanaf 17 jaar en ouder het zelfde uurloon! Dit omdat Full Sales Service van mening is dat iedereen hetzelfde werk uitvoert en dus hetzelfde moet verdienen!

Je eigen kantoor beginnen?

Bij Full Sales Service heb je de mogelijkheid om je eigen team te beginnen! Wij zorgen voor de juiste begeleiding die jij nodig hebt om te kunnen starten.

Vestigingen
Medewerkers